Huset og Grunden

Huset

Facader

facader.gif

Grundplan

grundpl3.gif

IndretningP1000171

Det beboede areal er 71 m², dertil kommer hems på 7 m² og udhus på 4,5 m². To terrasser, mod syd og vest, heraf er den sidste overdækket 10,5 m².

Der er to soveværelser med dobbeltseng og køjerum med fire køjer, køkken, bad, og stor stue med brændeovn. Der er trægulve i soverummene, ellers klinker.

Der er køleskab, komfur med glaskeramisk plade, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Badeværelset med brusekabine og vaskemaskine, – og udgang til lille platform med udvendig bruser. Opvarmningen er elektrisk gulvvarme og brændeovn.

Grunden

Grunden er 6.635 m² og grænser mod øst ned til Liver Å. Den er for størstedelen bevokset med et krat af havtorn og hyld. Ned mod åen er der skov af eg, bævreasp og tjørn. Her står også nogle meget gamle hvidgran fra klitplantningens første år. På den svage skråning ud mod havet står lavt egepur, enebær og klitroser imellem hjelmen.

Jorden på grunden er meget frodig. Det skyldes bl. a. den ligger lidt trukket tilbage i landskabet, hvor der ikke er ret langt til det underliggende blåler. Der vokser således mange spiselige nytteplanter ribs, stikkelsbær, brombær, hindbær, mirabeller og den lidt undseelige korbær, der ved første blik ligner en brombær, og smager ligesådan.